Plads og lyst til iværksætteri

Mange kommuner bejler til “de store”. Men der kan jo altså kun ligge mange hovedkontorer for Danfoss, Micosoft, eller Oticon.
Vi skal ikke overse den oplagte mulighed.. Vi har i Rudersdal kommune alt for mange tomme butikslokaler, (fordi lejen er for høj) og vi har nogle af de dygtigste unge mennesker, og det mest erfarne “grå guld”. Samtidig overser vi den mulighed som iværksætteri kan tilbyde både flygtninge med en fantastisk gå-på-mod, men også de unge mennesker der har fået en “skæv” start på livet. Giv disse mennesker noget at kunne bygge, plante, passe på, og ikke mindst – lad dem få håbet og drømmen om at kunne bygge sin egen succes.
Rudersdal kommune har idag Danmarks dyreste leje af telemaster, og forlanger derfor næsten op til 1/4 mio kroner i årlig leje for en mast, der efter Telestyrelsens egne beregninger burde ligge på ca. 15.000,- og resultatet er at flere af de store telenetværk idag nedlægger master og dækning i Ruderedal. Nedlægger, hvor vi har brug for at forstærke!
Vi har tomme butikslokaler i både Holte, men især i Birkerød. Et ganske lille lokale i Birkerød hovedgade uden lager faciliteter koster mere i leje end det dobbelte på Vesterbrogade med både parkering og lager – det er helt sort? Dvs. vi lider under en manglende eller ihvertfald tidssvarende digital infrastruktur – dårlig teleforbindelser, og netforbindelse med “huller” på kommunale “hotspots”. Vi tillader boligselskaber og kapitalkasser at lukrere på billige lånemuligheder, så en årelang afskrivning kan bedre betale sig, istedet for at nedsætte leje til nye iværksættere.
Lad os omfavne iværksætteri som et aktiv, og som en investering. Lad rådgivning, og netværkssparring blive en fast del af kommunale tilbud til væksten i Rudersdal erhvervsliv. Både for unge, for flygtninge, og for seniorer. Lad livet komme til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *